Fyll i vår intresseanmälan på Aktiv Ungdom (nytt fönster). OBS, skriv BARNETS namn och födelsedatum i formuläret under "dina uppgifter".

 

Förbundet Aktiv Ungdom är en paraplyorganisation där vår förening är medlem och som hjälper föreningar som vår med administration och andra praktiska detaljer.

När vi mottagit din anmälan kommer du att få en ett mail med mer information från oss. Antagning sker i början av terminerna.

Har ditt barn varit med och simmat förra terminen och vill fortsätta? Mejla då barnets namn och vilken grupp ni önskar till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. .

Vi på Ackvakul handleder våra barn själva och hjälper dem att bli duktiga simmare – målet är att få en både mysig och lärorik upplevelse när vi badar.

Vi har våra aktiviteter på söndagarna vilket ger dig som förälder/vuxen större möjligheter att vara med i verksamheten. På nyrenoverade Gottsundabadet har vi halva barnpoolen och två banor i den stora 25 meters bassängen reserverade för vår verksamhet. I barnpoolen och i grodan-gruppen (stora bassängen) badar barn och förälder/vuxen tillsammans under handledning, i pingvin- och hajen-grupperna finns förälder/vuxen vid sidan av poolen. Det är viktigt att notera att förälder/medföljande vuxen ansvarar för sitt/sina barn under hela lektionstiden.

Våra 6 grupper passar olika åldrar och förkunskaper, från plask och lek för de små till flera längder i stora bassängen för våra ”hajar”. Man kan gå i samma grupp under flera terminer tills man känner sig redo för att hoppa upp ett steg.

Föreningen är ideell och därför inte vinstdrivande. Du betalar alltså inte mer än vad verksamheten kostar. Då alla som arbetar med föreningen gör det ideellt och av personligt engagemang kan vi erbjuda hög kvalitet till ett rimligt pris.

En badtermin består av 10 badsöndagar (á 20-30 min beroende på grupp).

Ackvakul är en ideell förening. Föreningen har en styrelse bestående av ordförande, sekreterare, kassör och styrelseledamöter. Förutom styrelseuppdrag finns det ett antal ytterligare uppdrag som medlemmar i föreningen innehar. Alla uppdrag har till syfte att få verksamheten att gå runt och ge bästa möjliga service för medlemmarna.


Nu behöver vi engagerade föräldrar som vill utbilda sig till handledare!

Kravet är att ni har simmat med oss under minst en period. Handledarutbildningen är gratis och det ingår även en hjärt- och lungräddningskurs. Du som är handledare behöver inte betala entréavgift på Gottsundabadet när du badar med Ackvakul, dessutom bjuder vi på föreningens terminsavgift för ditt barn (dvs. det enda du betalar är entréavgiften för ditt barn).

Kontakta oss för mer information eller fråga oss handledare på badet.

 

Ackvakul – den föräldradrivna simskolan

Vi är en föräldradriven, ideell förening som träffas på söndagar för att bada och ha kul tillsammans. Vi handleder våra barn och hjälper dem att bli duktiga simmare – från plask och lek för de små till flera längder i stora bassängen för våra ”hajar”.

 

Anmälan till vårterminen är nu öppen!

Vill ni fortsätta simma med oss i vår? Maila då barnets namn och vilken grupp ni önskar simma i till: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

  Vill ditt barn börja simma med oss? Gör din anmälan här.

 

  VT 2021

Terminsstart söndag 24 januari 2021

kl 9.00-10.30

(OBS, nya badtider! se Grupper och schema)

 

Information om coronaviruset: Gottsundabadet har stängt för närvarande men öppnar igen den 24 januari. Mer information om vad som gäller på Gottsundabadet finns på Gottsundabadets hemsida. Håll avstånd på badet, var noga med hygienen och stanna hemma om ni har förkylningssymptom.

 

Läs gärna mer om våra grupper och tider under Grupper och schema. Vi hoppas också att några av er vill hjälpa till med simundervisningen eller i styrelsen i höst, maila oss eller prata med någon av oss när vi ses i badet!

Välkomna önskar Styrelsen

 

Frågor och intresseanmälan skickas till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Sprid gärna informationen om Ackvakul vidare till vänner och bekanta som vi kanske inte nått ut till.